Fremmedspråk

The Moviemaker

Gode filmer kan få deg til å le, gråte og grøsse. Bli med i moviemakerteamet der vi lager små filmsnutter på engelsk. Som manusforfatter og skuespiller øver du deg på å snakke, lytte og skrive engelsk hver dag.

What's up? Let's speak English

Har du lyst til å lære engelsk med lærere fra Storbritannia? Prøv deg som turistguide for læreren din og lær mer om hvordan det er å være elev på en engelsk skole. Du snakker engelsk hele uka og blir bedre kjent med hvordan det er å være ungdom i England.
NB! kun for 6.-7. trinn.

Prøv tysk

Visste du at dongeribukser og tannkrem er tyske oppfinnelser? Bli bedre kjent med Tyskland og lær tyske ord og uttrykk gjennom musikk, rollespill og andre aktiviteter. Kurset er for deg som ikke kan tysk fra før.

Prøv fransk

Visste du at 29 land i hele verden har fransk som sitt offisielle språk? Bli bedre kjent med Frankrike og lær franske ord og uttrykk gjennom musikk, dans, rollespill og andre aktiviteter. Kurset er for deg som ikke kan fransk fra før.

Prøv kinesisk

Over 1,2 milliarder mennesker rundt omkring i verden snakker kinesisk. Bli med på kurset hvor du lærer ord og uttrykk på det kinesiske språket mandarin. Du får prøve deg på kinesiske leker og spill og lærer om kinesisk kultur. I løpet av uka drar vi på besøk til Astrup Fearnley Museet, og vi prøver oss på Kung Fu.