Matematikk

Koding! Matematikk og programmering

Er du nysgjerrig på hvordan favorittdataspillet ditt ble til? På dette kurset regner vi med koordinater og sannsynlighet, og vi lærer om sinus og cosinus til vinkler når vi programmerer våre egne dataspill i Scratch. Du får også prøve deg på programmering med micro:bit – en superliten datamaskin som får plass i håndflaten din.

Hopp i det! Matematikk og svømming

Bli med på kurset der du lærer smarte metoder for å løse oppgaver som mange elever synes er vanskelige. Vi snakker, skriver og tegner løsninger på matematiske problemer, og du får øvelse i å løse oppgaver med algebra, funksjoner og likninger. Du får 45 minutter i bassenget hver dag.

Triks med ball og tall – matematikk og fotball 

Har du fått karakteren 1 eller 2 i matematikk? På kurset får du jobbe med grunnleggende regning, og lærerne viser deg gode metoder for å løse oppgaver du synes er vanskelige. Vi snakker, skriver og tegner løsninger på matematikkoppgaver, og vi spiller fotball hver dag.

Tjuvstart med T-matematikken på videregående

Har du lyst til å prøve deg på mer utfordrende oppgaver i mattematikk? Vi tjuvstarter med matematikken på videregående skole. Du får bryne deg på emner som kvadratsetninger, trigonometri, andregradslikninger, funksjoner og morsomme mattenøtter. Kun 9. og 10. trinn. 

Mattereprise! Forbered deg til P-matematikken på videregående

Planlegger du å ta 1P eller 1P-Y neste år? Bli med på matematikkurset der du får forberede deg til første semester på videregående. Vi jobber med emner du kjenner fra ungdomsskolen, og du får en smakebit på emnene fra P-matematikken. Kun 10. trinn.