Naturfag

Miljøskipet - realfag på sjøen

 Hvordan påvirker klimaendringer og forsøpling livet i havet? Du lærer om økosystemet og næringskjedene i Oslofjorden og får sette strandnot og garn. Båten er klasserommet vårt, og vi er ute på sjøen hver dag.

Design - et spill med teknologien

Hvordan kan vi bruke teknologi til å skape og designe? Bli med til Teknisk museum der du må tenke som en oppfinner eller ingeniør når du løser forskjellige oppgaver. Du får prøve deg på ulike teknologier når du designer og trykker din egen t-skjorte, tester ut 3D-printing og strikkemaskin, bestemmer blodtypen din, koder din egen robot og mye mer.

Sommerrally! Bygg en bil

Har du lyst til å lage din egen bilmodell med elektrisk motor? Du lærer om elektronikk, teknologi og design, og gjør beregninger i fysikk når vi lager el-biler i plast. På slutten av uka arrangerer vi sommerrally.

Utforsk hjernen

Hva skjer i hjernen når du er forelsket? Hvordan fungerer sansene våre? På dette kurset blir du utfordret til å trimme både høyre og venstre hjernehalvdel. Bli med på å dissekere ekte grisehjerner og delta på forelesning med hjerneforskere fra Universitetet i Oslo.

Science in English

Vil du fordype deg i naturfaglige emner og samtidig lære mer engelsk? Vi gjør spennende eksperimenter i kjemi og fysikk, og du lærer mer om forskningsmetoder. Lærerne er fra England, og all undervisning foregår på engelsk.