Norsk

Oslove - tekster og bilder fra byen vår

Hvor drar du når du har fri og skal finne på noe sammen med vennene dine? Har du et favorittsted? Bli med og fortell om livet i byen vår med penn og kamera! Vi skriver tekster til bilder vi tar, og vi prøver oss på twitternoveller og andre mikrotekster. Vi møter en forfatter og besøker utstillingen "Oslo sier" på Bymuseet. I løpet av kursuken publiserer vi det vi har laget på vår egen blogg.

Språk er makt! Norsk og samfunnsfag på Nobels Fredssenter 

Hvordan kan vi få folk til å lytte til oss? Språket vi bruker kan bidra til å løse problemer, men det kan også føre til konflikter. På kurset lærer du om ytringsfrihet og menneskerettigheter, og du prøver deg på ulike teknikker for å få frem det du brenner for. Vi tar utgangspunkt i utstillingene "Hope over Fear" – om fredsprosessen i Colombia, og "Livet på vent" – om flyktninger. Gjør deg klar til å diskutere!

Improlaben – norsk og drama med Oslo musikk- og kulturskole

Visste du at man ofte bruker improvisasjon og teaterlek for å komme frem til gode revynummer? Du lærer improvisasjons- og stemmeøvelser, utvikle karakterer og skrive replikker til revytekster. Bli med på kurs i norsk og drama sammen med en instruktør og en skuespiller fra Oslo musikk- og kulturskole.