Intensivsvømmekurs 4.–10.trinn

Informasjon om tilbudet

Kurset går over en uke, og elevene får 60 minutter svømmeopplæring hver dag fra mandag til fredag. Svømmeopplæringen gjennomføres av erfarne svømmeinstruktører. Elevene møter direkte i svømmehallen til kursstart, og en assistent møter elevene i badet og følger dem opp i garderoben og svømmehallen.

Elever kan kun delta på intensivkurs i uker de evt. ikke deltar på andre kurs i Sommerskolen Oslo.

Påmelding til kurs for 4.–7. trinn

Påmelding til kurs for elever på 4.–7.trinn er åpen til og med mandag 26.juni. Meld deg på her.

Det tilbys fem kurs, og i tabellen til høyre er det informasjon om tid og sted for kursene. Hvert kurs varer i en uke fra mandag til fredag, og elevene får 60 minutter med svømmeopplæring hver dag.

Påmelding til kurs for 8.–10. trinn

Påmeldingen til kurs for elever på ungdomstrinnet er åpen til og med mandag 26. juni. Meld deg på her.

Det tilbys to kurs, og i tabellen til høyre er det informasjon om tid og sted for kursene. Hvert kurs varer i en uke fra mandag til fredag, og elevene får 60 minutter med svømmeopplæring hver dag.