Oppmøte på kurset

• Det er obligatorisk oppmøte hver dag hele kursuka.
  • Elever som ikke møter første dag, mister plassen.
  • Elevene må møte for registrering kl. 08.30 første kursdag. Husk å ta med ferdig utfylt informasjonsskjema.
  • I skolegården vil det være en informasjonstavle med gruppeinndeling/klasselister, samt kart over oppmøtested for hver gruppe.
  • På 1.–7. trinn starter kursdagen kl. 09.00 og varer til kl. 16.00. Eleven må møte mellom kl. 08.45–09.00 og hentes mellom kl. 15.45–16.00.
  • På 8.–13. trinn starter kursdagen kl. 09.00 og varer til kl. 15.00.
  • Vi har felles rutiner for registrering av elever ved henting og levering. Når elevene møter hver morgen, får de utdelt et nøkkelbånd med navn og kontaktinformasjon. Nøkkelbåndet samles inn hver ettermiddag når elevene hentes eller går hjem, og elevene krysses ut av oppmøtelisten.
  • Eleven må ha med pennal, to matpakker, drikkeflaske og klær etter værforhold hver dag.
  • Første dagen må du ha med deg ferdig utfylt infoskjema, last det ned her: Infoskjema.pdf